Bigy logo
Biskupské gymnázium Brno a mateřská škola

Akademie ICRC při FN u sv. Anny nabízí středoškolákům extrémně zajímavé aktivity

Vydáno:

 | 

Autorka: Mgr. Kateřina Krumpholcová

Titulní obrázek článku

AKADEMIE ICRC – DOSTANEME TĚ KE ŠPIČKOVÉ VĚDĚ

Nahlédni s námi pod pokličku klinického výzkumu v rámci Mezinárodního centra klinického výzkumu Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně a přihlas se na květnový seminář KLINICKÝ VÝZKUM V KOSTCE, kde to všechno začíná. 

Přednášky, exkurze, semináře a stáže. To vše tě čeká v Akademii ICRC, pokud tě láká oblast klinického výzkumu.

Pro přihlášení stačí na našem webu vyplnit krátký formulář a zaslat do 31. 3. 2021 svůj životopis a motivační dopis, na základě kterých vybereme účastníky. Účast na semináři je zdarma.

Akademie ti nabízí možnost potkat zajímavé osobnosti ze světa vědy a jejich příběhy, navázat kontakty, prohloubit si znalosti, rozšířit si povědomí o své budoucí kariéře nebo dalším studiu a poznat partu podobně smýšlejících a akčních studentů (organizátorů a přednášejících).

V loňském roce akademii absolvovali dva studenti naší školy - Jiří Pol  z letošní QA a David Kettmann z letošní 4. A, kteří své zkušenosti krátce popisují v přiloženém textu a navíc jsou ochotni zodpovědět otázky případných zájemců na on-line schůzce tento týden ve středu v 18:30 na Teamsech. O odkaz na schůzku si napište Jiřímu Polovi.  

Více informací najdeš na: https://www.facebook.com/akademieicrc/posts/3813688581984522

a https://akademie.fnusa.cz_

Přílohy

 Pozvanka_na seminar Akademie ICRC 2021.pdf [369 kB] Pozvanka_na Akademii ICRC-Pol.docx [20 kB] pozvanka_na Akad_ICRC FNUSA - D. Kettmann.docx [13 kB]

Zařazeno v kategoriích:

Úspěchy
Biologie
Žáci

Virtuální prohlídka