Bigy logo
Biskupské gymnázium Brno a mateřská škola

Erasmus Microbiome - biotechnologický projekt- výběrové řízení

Vydáno:

 | 

Autorka: Mgr. Kateřina Krumpholcová

Titulní obrázek článku

Zahajujeme další dvouletý cyklus spolupráce evropských škol v biotechnologické oblasti, tentokrát bude tématem mikrobiom. Hledáme studentky a studenty z vyššího gymnázia, kteří mají zájem o zapojení do projektu. První výjezd se uskuteční v termínu 6. - 12. 10. 2024 do Levoči na Slovensku. 

Potkáme se tam se studenty a učiteli ze škol v Německu, Dánsku, Francii, Řecku a Polsku. Na projektu budeme pracovat celé dva roky, projektové setkání budeme také na podzim roku 2025 hostit na naší škole. 

Během setkání v Levoči se seznámíme s ostatními partnery, zjistíme bližší informace o projektu, seznámíme se s významem mikrobiomu a vyzkoušíme si jednoduchý experiment. Čekat nás budou i kulturní a společenské, možná i nějaké sportovní aktivity (Tatry jsou hodně blízko a na podzim krásné).

Kdo byste se chtěli stát součástí týmu, napište motivační dopis, který bude obsahovat informace o vás, o vašich zájmech a kvalitách, které z vás dělají skvělého kandidáta/ kandidátku na účast v projektu. Můžete zmínit i předchozí zkušenosti z jiných projektů či aktivit, které vás někam posunuly. Nezapomeňte se podepsat a uvést třídu. 

Motivační dopis o délce cca 150-200 slov v angličtině zašlete na adresu katerina.krumpholcova@bigy.cz a zuzana.zackova@bigy.cz    do předmětu napište své jméno a třídu. Motivační dopis musí být doručen do středy 11. 9. 2024. Těšíme se na vás!

 

Zařazeno v kategoriích:

Erasmus+
Zahraniční spolupráce
Akreditovaný projekt mobilit 2021-27
Výzva 2024
Biologie

Virtuální prohlídka