Bigy logo
Biskupské gymnázium Brno a mateřská škola

Den otevřených dveří na Přírodovědecké fakultě MU

Vydáno:

 | 

Autorka: Mgr. Kateřina Krumpholcová

Titulní obrázek článku

V článku najdete pozvánku na DOD PřF od doc. Kašparovského, děkana  PřF MU. DOD bude probíhat on-line

Milé studentky, milí studenti, 

dovolte, abych Vás co nejsrdečněji pozval  na Dny otevřených dveří Přírodovědecké fakulty Masarykovy univerzity, které se konají v sobotu 23. ledna 2021 a v úterý 26. ledna 2021. Dny otevřených dveří budou vzhledem k epidemiologické situaci probíhat online s živými přenosy, během kterých zájemci získají potřebné informace o studiu jednotlivých oborů a uplatnění v praxi. Součástí živých přenosů bude diskuse, ve které mohou zájemci klást různé otázky spojené se studiem na Přírodovědecké fakultě. Sobotní program bude probíhat od 9:00 do 16:00. Úterní program bude začínat ve 12:00 a potrvá až do 18:00. Celý program naleznete na webových stránkách https://www.sci.muni.cz/ .

Milí studenti nejen maturitních ročníků, využijte této příležitosti, během níž zjistíte, co obnáší studium na Přírodovědecké fakultě Masarykovy univerzity. Dozvíte se, jak probíhá přijímací řízení a jak se na něj připravit, jaké studijní programy můžete studovat i to, jaké bude Vaše uplatnění v praxi po absolvování. Kromě toho budete mít možnost ptát se současných studentů nejen na jejich zkušenosti, ale i na další otázky, které Vás v souvislosti se studiem na Přírodovědecké fakultě MU napadnou. 

Závěrem mi dovolte ještě podotknout, že Přírodovědecká fakulta MU odměňuje motivované studenty formou stipendia, které je možno získat za vynikající prospěch, tvůrčí činnost nebo reprezentaci fakulty. Studenti Přírodovědecké fakulty MU mohou také získat  stipendium navíc k finanční podpoře studentských mobilit v rámci programu Erasmus+ a získat tak nové zahraniční zkušenosti.

Těším se na Vaši online návštěvu.

S pozdravem

doc. Mgr. Tomáš Kašparovský, Ph.D.

děkan Přírodovědecké fakulty MU

 

Přílohy

 DOD_A4_stredni_skoly_prf.pdf [418 kB]

Zařazeno v kategoriích:

Biologie

Virtuální prohlídka