Bigy logo
Biskupské gymnázium Brno a mateřská škola

Mistrovství České republiky v kin-ballu

Vydáno:

 | 

Autorka: Mgr. Alice Bílková

3 fotografie

Mistrovství České republiky v kin-ballu

 

Dne 11. dubna 2019 se družstvo našich studentů zúčastnilo Mistrovství České republiky v Kin-ballu. Mistrovství probíhalo v hale na jižním městě v Praze Chodově.

 

Tým studentů ve složení: Marek Ducháň SpB – kapitán, Matyáš Brandstetter 3. B, Vít Puža SxB, Matouš Klusák 2. A, Eliška Halouzková SpA, Ema Bagárová SxB, Kristýna Vařeková 3. C, Laura Giač 1. A získal 7. místo.

 

Pokud to srovnáme s loňským ročníkem, úroveň turnaje byla zase o něco vyšší, a proto jsem s úspěchem našeho družstva velmi spokojená. Děkuji všem za výbornou reprezentaci školy. Vyzývám také tímto všechny milovníky kin-ballu, aby se nebáli a připojili se k nám ať už jako hráči anebo třeba jako sponzoři našich družstev. Děkuji komisi tělesné výchovy na naší škole, že podpořila družstvo finančně. V příštím školním roce budeme opět nabízet kroužek kin-ballu, kam zvu všechny, kteří se o tento netradiční sport zajímáte i ti kteří jste se s ním ještě nesetkali, ale chtěli byste. Doufám, že budeme úspěšně pokračovat v tradici dobrých umístění v soutěžích.

 

Mgr. Alice Bílková, trenérka družstva Kin-ballu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zařazeno v kategoriích:

Tělesná výchova
Sportovní výkony studentů

Virtuální prohlídka