Bigy logo
Biskupské gymnázium Brno a mateřská škola

Děkovná mše svatá on-line

Vydáno:

 | 

Autor: R.D. Mgr. Ing. Jiří Janalík

Titulní obrázek článku

Ve čtvrtek 11. 2 .2021 bude v 17:00 v kapli Biskupského gymnázia v Brně sloužena mše svatá na poděkování všem, kdo jakýmkoli způsobem podpořili rodinu zemřelého pana Františka Hermana. 

Dcera zesnulého pana Hermana napsala za celou rodinu tento vzkaz:

"Mile nás ohromila vlna solidarity a nabídnuté pomoci nejen od našich přátel a tatínkových spolupracovníků, ale i od lidí, se kterými nejsme v každodenním kontaktu. Hmotné dary jsou pro rodinu velkou pomocí. Avšak modlitby lidí a každý vlídný rozhovor je pro nás ještě cennější. Vědět, že na nás všichni tito milí lidé myslí, a že jednoduše nejsme v našem zármutku sami, je pro nás obrovským povzbuzením a posilou. Jejich náklonnosti si vážíme a na ně i jejich rodiny myslíme v modlitbách.    

Mši svatou bychom rádi nechali sloužit s úmyslem na poděkování všem dárcům hmotné i duchovní pomoci a podpory a také všem, kteří zorganizovali sbírku a podíleli se na vzniku a realizaci krásné kondolenční knihy. "

 

Vzhledem k současným opatřením jsme se opět rozhodli zprostředkovat přenos on-line na této adrese: https://www.youtube.com/watch?v=ZFyK4xSO6f8

Všichni jste srdečně zváni ke společnému slavení mše svaté, ve které chceme vyjádřit vděčnosti našemu Bohu za jeho dobrotivost a za probuzení solidarity v tolika lidských srdcích.

o. Jiří Janalík

školní kaplan

Zařazeno v kategoriích:

Školní kaple

Virtuální prohlídka