Bigy logo
Biskupské gymnázium Brno a mateřská škola

28. reprezentační ples Bigy – předprodej lístků

Vydáno:

 | 

Autor: Bronislav Berník

Titulní obrázek článku
 – 

Srdečně vás zveme na letošní 28. reprezentační ples Bigy, který se uskuteční v sobotu 18. ledna od 19.30 hodin v KC Semilasso na Palackého třídě 126.

I letos bude možné objednat vstupenku a místenku na ples pouze elektronicky přes internet. Prodej vstupenek na vrátnici školy i přímo na místě v Semilasse je zrušen. V den konání plesu nebude již možné u vstupu zakoupit vstupenku s platbou v hotovosti

Vstupenka Vám bude zaslána na Váš email až v okamžiku potvrzení platby. Pokud budete kupovat lístky na poslední chvíli, zjistěte si, jestli Vaše banka provádí platby v pátek odpoledne a v sobotu. U některých bank je potřeba v těchto případech zadat expresní platbu, některé banky platbu o víkendu ale nepřevedou. Vstup Vám nemůže být umožněn, pokud Vám nedojde na email vstupenka s unikátním kódem. Nenechávejte, proto prosím platbu na poslední chvíli, pokud Vaše banka není schopna převést peníze okamžitě. 

Pokud si chcete vybrat nejlepší místa k sezení, doporučujeme zakoupit lístky s místenkou co možná nejdříve.

Prodej vstupenek bude zahájen 16. 11. 2019 na speciálních internetových stránkách na adrese www.ples.bigy.cz

Vstupné s místenkou: 300,- Kč
Vstupné bez místenky: 200,- Kč

Zveme ke spolupráci také sponzory z řad rodičů a přátel školy formou dárcovského příspěvku na ples, který můžete letos zaplatit nově i v platebním formuláři při nákupu vstupenky.

Těšíme se na vás.

Virtuální prohlídka