Bigy logo
Biskupské gymnázium Brno a mateřská škola

Zápis ze schůze výboru konané dne 18. 9. 2013

Vydáno:

 | 

Autorka: Jana Kozlíčková

Zápis ze schůze výboru občanského sdružení Společnost přátel Biskupského gymnázia v Brně konané dne 18. 9. 2013
Přítomni: dle prezenční listiny
1. Uzavření nové smlouvy na nájem nebytových prostor farní budovy v Opatově na Moravě – vzhledem k tomu, že v prosinci tohoto roku skončí platnost stávající nájemní smlouvy, přítomní členové výboru jednomyslně schválili uzavření nové smlouvy na nájem nebytových prostor v předmětné farní budově na dobu dvou let počínaje 1. 1. 2014.

2. V říjnu 2013 se uskuteční výjezdní zasedání členů výboru, které se bude konat na faře v Opatově na Moravě. Na jednání bude přizván i farní správce z Opatova na Moravě k projednání návrhu nové nájemní smlouvy. Termín zasedání bude upřesněn.


3. Mgr. Bílková předložila členům výboru žádost o poskytnutí příspěvku na dopravu studentů na soutěž v Kin-ballu. Členové výboru jednomyslně schválili příspěvek do výše 2.000,- Kč na uvedenou akci.

4. Pan Mgr. Vochozka pozval přítomné členy výboru na výstavu fotografií, která bude zahájena 23. 9. 2013 v 18.00 hodin v budově školy. V rámci výstavy se uskuteční workshop pro studenty a ostatní zájemce zaměřený na fotografické techniky. Současně požádal o schválení příspěvku na cestovné pro vedoucí tohoto workshopu. Členové výboru jednomyslně schválili proplacení jízdních nákladů vedoucím prvního workshopu.


V Brně dne 18. 9. 2013
Zapsala: Jana Kozlíčková
Termín příští schůze: bude upřesněn – viz bod 2 zápisu
 

Zařazeno v kategoriích:

Spolek přátel Bigy
Zápisy jednání

Virtuální prohlídka