Bigy logo
Biskupské gymnázium Brno a mateřská škola

Přednáška "Jak studovat v zahraničí s podporou The Kellner Family Foundation"

Vydáno:

 | 

Autorka: Mgr. Kateřina Krumpholcová

2 fotografie

Všichni studenti, kteří přemýšlí o tom, že by chtěli v budoucnu studovat v zahraničí,  jsou srdečně zváni na přednášku, kterou pořádá Akademie ICRC Mezinárodního centra klinického výzkumu Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně (FNUSA-ICRC), a to 4. 11. 2022 v prostorách FNUSA v Brně. Bližší info viz přiložený letáček

V rámci listopadového semináře (avizovaný dříve), proběhne v pátek 4. 11. od 15:30 do 16:00 jedinečné přednáška o Kellnerově nadaci - tedy šanci stipendijně podpořit nadané studenty. Přednášku povede přímo Pavlína Mlynářová, M.A., projektová manažerka nadace. 

Jedná se o jedinečnou příležitost zjistit, jaké granty nadace nabízí. Tyto granty umožňují studentům jít studovat zvolený obor na univerzitách kdekoliv po světě. Na projektovou manažerku se budete moci obracet s otázkami k projektu Univerzity, ať už se jedná o finanční granty nebo parametry výběru stipendistů. Dozvíte se od ní více také o společných setkáních stipendistů, besedách ve školách nebo podrobnosti o dalších akcích pořádaných v rámci projektu Univerzity.

Na akci není potřeba se registrovat. 


 

Zařazeno v kategoriích:

Zahraniční spolupráce

Virtuální prohlídka