Bigy logo
Biskupské gymnázium Brno a mateřská škola

Zapojte se do nového projektu Comenius na Bigy!

Vydáno:

 | 

Autorka: Mgr. Kateřina Krumpholcová

Titulní obrázek článku
 – 

European Challenges in Innovative Research Diagnostic Methods in Life Sciences  je název nového projektu Comenius, jehož součástí je i naše škola. Projekt bude probíhat v tomto a příštím školním roce a účastní se ho 11 škol z 10 evropských zemí. První projektová schůzka proběhne na naší škole, a to v termínu 16.-19. 10. 2013. Schůzky se účastní celkem 23 zahraničních vyučujících a 10 zahraničních studentů. 

Chcete se do projektu také zapojit? Hledáme 10 šikovných studentů/-tek, kteří mají zájem o biologii či biotechnologie a chtějí si práci na projektu vyzkoušet. Novinkou tohoto projektu je větší zapojení studentů, včetně vzájemného ubytování v rodinách během zahraničních návštěv.

Obsahem naší brněnské schůzky je seznámení s projektem a platformou, na které budeme sdílet informace a úkoly, návštěva laboratoří, prohlídka města, společné večerní akce.

Zájemci nechť se hlásí do 18. září v kabinetě biologie č. 274 či u prof. Krumpholcové a Helceletové s krátkým motivačním dopisem, ve kterém objasní, proč se chtějí do projektu zapojit. 

Bližší informace tamtéž, info o starších projektech Comenius na stránkách Bigy.

Zařazeno v kategoriích:

Biologie

Virtuální prohlídka