Bigy logo
Biskupské gymnázium Brno a mateřská škola

Zápis ze schůze výboru Společnosti přátel Bigy (14. 9. 2011)

Vydáno:

 | 

Autorka: Jana Kozlíčková

 – 

Zápis ze schůze výboru občanského sdružení Společnost přátel Biskupského gymnázia v Brně konané dne 14. 9. 2011


Přítomni: Mgr. Monika Doležalová, Ing. Petr Horák, P. Mgr. Ing. Pavel Konzbul, Ing. Jana Lédlová, Mgr. Karel Mikula, Mgr. Vojtěch Trmač, Jana Vrbacká, RNDr. Miloš Winkler, Jana Kozlíčková


1.Obsazenost farní budovy v Opatově na Moravě o prázdninách – fara byla v době letních prázdnin plně obsazena. Příjmy za nocležné za uvedené období činí cca 190 tis. Kč.

2.Opravy farní budovy v Opatově na Moravě – plánovaná oprava komínů není nutná. Paní Vrbacká podala návrh, aby se vymalovalo celé spodní patro a schodiště. Celkové výdaje na uvedené práce by neměly přesáhnout částku 20 tis. Kč. Dále je nutné zajistit ve spolupráci s paní správkyní pravidelné sečení trávy na pozemku kolem fary.
Členové výboru jednomyslně schválili malování v objektu fary ve shora uvedeném rozsahu.

3.Paní Jana Kozlíčková zajistí ve spolupráci s Mgr. Vojtěchem Mašou aktualizaci internetových stránek sdružení v termínu do příští schůze.

4.Paní Jana Vrbacká společně s p. ředitelem Mgr. Karlem Mikulou a spirituálem školy P. Mgr. Pavlem Konzbulem navštíví v měsíci září 2011 CMC ZŠ Lerchova 65, Brno a CM gymnázium Brno s nabídkou na využívání farní budovy v Opatově na Moravě pro pořádání školních i mimoškolních akcí.

5.Členové výboru jednomyslně schválili poskytnutí daru škole ve výši 150 tis. Kč. Uvedená částka bude na školní účet převedena do konce měsíce září 2011. Škola uzavře se sdružením darovací smlouvu na shora uvedenou částku a doloží na jaký účel byly darované finanční prostředky použity.


V Brně dne 14. 9. 2011

Zapsala: Jana Kozlíčková


Termín příští schůze: 9. 11. 2011

Přílohy

 Měsíční plnění rozpočtu - stav k 14. 9. 2011 [78 kB]

Zařazeno v kategoriích:

Spolek přátel Bigy
Zápisy jednání

Virtuální prohlídka